Actueel

Don Bosco Gent heeft hét voor jou!
16 mrt. t/m 29 jun. '19

De vernieuwing van de eerste graad secundair onderwijs in Don Bosco Gent: ASO, TSO en BSO uitgelegd met een kort filmpje. Klik op "Lees meer" om het te bekijken.

Lees meer...

 

Op stapel in 2019.
26 mrt. t/m 29 jun. '19

Tijdens de tweede helft van het schooljaar staat er heel wat op stapel: STAGES voor de leerlingen van het 6de BSO en TSO, alsook voor de leerlingen van het 7de BSO; MEERDAAGSE uitstappen naar Londen en Parijs. Een INSCHRIJVINGSDAG op zaterdag 25 april, de OPENDEURAVOND op vrijdag 10 mei 2019, leerlingen en leerkrachten aan het werk in de verschillende werkplaatsen op de OPENDEUR VOORMIDDAG van zaterdag 11 mei 2019. Deelname aan de STRAFSTE SCHOOL VAN VLAANDEREN. Wil je beeldverslagen of wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen op school? Klik op "lees meer" en surf naar onze Facebookpagina.

Lees meer...

 

Infoavond voor alle leerlingen die van het 2de jaar naar het 3de gaan.
25 april '19

Deze infoavond wordt ingericht voor de ouders en leerlingen van de 1ste graad ASO, KSO, TSO, BSO die de overstap maken naar de 2de graad TSO of BSO. Op deze infoavond kan je inschrijven voor alle leerjaren, uitgezonderd voor het eerste leerjaar A of B. Deze infosessie start om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur.