Actueel

INFODAG OP ZATERDAG 3 FEBRUARI 2018
03 februari '18

Voor volgend schooljaar worden de inschrijvingen voor het eerste jaar A en B gecentraliseerd. Vanaf vrijdag 2 februari kan je je kind aanmelden op de website meldjeaan.gent.be van stad Gent. Op zaterdag 3 februari organiseren we een infodag om geïnteresseerden kennis te laten maken met de brede waaier van toekomstmogelijkheden die STEM-opleidingen (STEM wetenschappen en STEM techniek) bieden. We helpen ook graag bij het aanmelden op de website van stad Gent. Verder info volgt nog. Wie nieuwsgierig is, kan onze filmpjes bekijken bij de downloads (onderaan deze pagina) of klikt op "lees meer".

Lees meer...

 

ONZE WARMSTE ACTIE... DE KERST- OF WINTERMARKT
22 december '17

Op onze digitale kerst- of wintermarkt zijn tot 8 december 2017 artikelen te koop, gemaakt door onze leerlingen uit de verschillende afdelingen. Op die manier steunen we de vzw SAYING GOODBYE, Een vereniging die zich inzet voor kinderen, jongeren en volwassenen die geconfronteerd worden met het verlies van een dierbare. Je kan digitaal bestellen door te klikken op "lees meer". De bestelde artikelen worden betaald (*) aan het onthaal van de school en afgehaald op het oudercontact van vrijdag 22 december 2017. Alvast BEDANKT!

Lees meer...

 

BEZOEK MIAT
08 december '17

De leerlingen van het 5de drukken-afwerken en van het 7de meerkleurendruk bezoeken het Museum voor Industrie Arbeid enTextiel in Gent. Hier zullen ze een uitleg krijgen over de verschillende druktechnieken uit het verleden en het heden.