Actueel

OPENDEURDAG
06 mei '18

Op de opendeurdag kan je de school in actie zien van 10.00u tot 17.30u. Het is de ideale manier om je goed te informeren over de schoolwerking, de afdelingen, de toekomstmogelijkheden, enzovoort. Ook voor leerlingen die denken naar een ASO-school te gaan en interesse hebben in STEM, Wetenschap en Techniek, is een bezoek aan onze opendeur niet overbodig, al was het maar om hun keuzeproces naar de toekomst toe te verrijken met deze ervaring.

Lees meer...

 

OP STAPEL IN 2018...
01 mrt. t/m 30 jun. '18

Tijdens de tweede helft van het schooljaar staat er heel wat op stapel: een UITWISSELINGSPROJECT met een Poolse technische school; STAGES voor de leerlingen van het 6de BSO en TSO en voor de leerlingen van het 7de BSO; MEERDAAGSE uitstappen naar Nieuwpoort, Londen, Parijs, Ieper,...; een INSCHRIJVINGSDAG op zaterdag 10 maart voor leerlingen van het 1ste leerjaar A en B (schooljaar 2018-2019); de OPENDEURDAG op zondag 6 mei 2018 en last but not least ons EETFESTIJN het STEAKFEEST op 2, 3 en 4 maart 2018. Wil je beeldverslagen of wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen op school? Klik op "lees meer" en surf naar onze facebookpagina.

Lees meer...

 

NIEUW VOLGEND SCHOOLJAAR: INDUSTRIËLE ICT
24 februari '18

Vanaf volgend schooljaar kan je bij ons de NIEUWE studierichting “Industriële ICT” volgen in de derde graad secundair onderwijs! Computersystemen en netwerken in industriële toepassingen installeren, in bedrijf stellen en onderhouden, hardwarematig en softwarematige kennis verwerven, probleemoplossend denken,... zegt het jou wel iets? Dan is deze echte STEM-richting misschien iets voor jou! Klik op "lees meer" voor meer info.

Lees meer...