Oud-leerlingenwerking


DB-link

De oud-leerlingenwerking van de school, DB Link genaamd is een erg waardevolle partner. Oud-leerlingen zijn namelijk de beste reclame voor de school. Wat hun doelen zijn, kan je hieronder lezen.

Dat oud-leerlingen niets meer horen van hun school of niet de gelegenheid krijgen hun klasgenoten te ontmoeten, dit bestaat niet in een Don Boscoschool. Houd contact met elkaar was de wens van Don Bosco. Onze oud-leerlingen horen er steeds bij, ook na vele jaren van afstuderen! In 2014 telden we een 1440 betalende leden.

Hét middel is zeker een tijdschrift. Een tijdschrift schept een band tussen de oud-leerling en zijn school. Ons tijdschrift ‘Ons Blad’ verschijnt viermaal per jaar en wordt gestuurd naar de betalende leden. De diepgang en de eigentijdse profilering van de artikels spreken een brede waaier oud-leerlingen aan. De inhoud gaat over nieuws van en rond de school, rond het leven en werk van oud-leerlingen, rond hun familie.

Een ander voornaam agendapunt van onze werking zijn de ontmoetingsdagen, de klasreünies. We nodigen we ze uit als ze 10, 25, 40 ,50 of 60 jaar zijn afgestudeerd.

Onze bestuursploeg staat garant voor de continuïteit in het bestuur en onze werking. Stuk voor stuk enthousiaste mensen, oud-leerlingen en leraars, die bereid zijn een deel van hun vrije tijd te besteden aan hun oud-leerlingen. De oud-leerlingen kunnen er maar best bij varen. Op school zetten we ons in op het jaarlijkse steakfeest en ook op de opendeurdag zijn we aanwezig.