Inschrijven

Onze school hecht véél belang aan een persoonlijk contact en inschrijvingsmoment waarop al jouw vragen beantwoord worden en er nagegaan wordt of de keuze voor een studierichting aan jouw verwachtingen zal voldoen. Ook eventuele vragen rond (leer-)zorg of medische problemen komen dan aan bod.

De huidige Covid-19-maatregelen verhinderen echter onze vertrouwde werking. Het inschrijven voor 2020-2021 verloopt dus wat onwennig, dus we hopen dat jullie de weg naar onze school vlot kunnen vinden.

Ben je (al) helemaal overtuigd?

Wens je in te schrijven voor het 1° leerjaar B-stroom of het 4° jaar BSO Elektrische Installaties (4BEI)?
Neem dan éérst contact op met de school. Je kan de school telefonisch contacteren op 09 221 31 11 tijdens de inschrijvingsuren of vul het formulier algemene Info of rondleiding aanvragen op school in en duid aan dat je een persoonlijke rondleiding wenst.
Wens je in te schrijven voor alle andere studierichtingen?
Dan kan je alvast online inschrijven op onze school!

Na jouw online inschrijving zal je telefonisch gecontacteerd worden om de inschrijving verder administratief af te werken. Als tijdens dit contact duidelijk wordt dat een bezoekje aan onze school aangewezen is om alles verder af te ronden, dan krijg je een afspraak om langs te komen.

Heb je echter nog vragen?

Dan contacteren wij jou graag persoonlijk voor vrijblijvende info of zelfs een persoonlijke rondleiding! Nadien kan je nog altijd terugkeren naar deze pagina... 

Lees ook: